Dimecres, 30 Gener 2019 11:21

Celebrem el nostre 55è aniversari de la companyia

Any 1964 - un any en moviment - els governs britànic i francès anuncien la construcció d'un túnel sota el Canal de la Manxa, es fabrica el primer Ford Mustang i Novotecnic, precursor de Kenfilt, es funda a Badalona, Barcelona.

55years

Les eines de disseny i desenvolupament utilitzades en aquesta època per als fabricants de maquinaria avui només provoquen un somriure per part dels joves d’avui en dia. Qui pot imaginar avui una oficina tècnica sense CAD i ordinadors?

55 anys són una eternitat en la indústria. Hem experimentat, desenvolupat i mogut molt durant aquest temps. Avui, amb el nostre equip, som un dels fabricants de sistemes de filtració més reconeguts i, com abans, ens movem amb gran èxit en el mercat de la màquina-eina.

Fidel al lema: "Les coses grans sempre comencen en petit".

Sempre treballem amb transparència i estàndards com la ISO 9001/14000. Per aquest motiu, ens mantenim independents i orientats a la solució en la selecció de components essencials per als nostres clients, amb una àmplia gamma de sistemes per a tots els problemes d'aplicació de la indústria manufacturera.

Des del desenvolupament de consultes i conceptes fins a la implementació i el suport competent - clients de tot el món han confiat en els nostres serveis durant 55 anys.

Donem les gràcies a tots els nostres clients, empleats i proveïdors!