Dijous, 23 Novembre 2017 12:14

EMO 2017

Stand Emo 2017 Hannover

El passat mes de setembre Kenfilt va assistir a la EMO 2017- Hannover, la fira més important del nostre sector on més de 2.200 empreses de 44 països exposaven i més de 130.000 visitants van poder observar les noves tendències en cada sector.

La nostra empresa va ser present amb un estand de 80m2 i va poder exposar tresequips.  Un 18 HC 100 + DA 4 per separar el rectificat de metall dur i poder recuperar aquest metall valuós i l’altre un equip a precapa tipus FTD 20 AD TA que va ser entregat al client després de la fira i un FTD 50.

El FTD 20 AD TA  portava incorporat el sistema de manteniment a distancia que permet tenir un servei post venda quant el client ho demana, mitjançant les noves tecnologies amb la instal·lació de targes Ethernet amb connexió amb el PLC.

Kenfilt va tenir gran èxit comercial ja que vam tenir més de un centenar de visites.  Un 90% van ser amb projectes ja definits que necessitaven de la nostra aportació, per poder donar una solució d’enginyeria de filtració adient a les necessitats dels clients.  Les visites van ser d’arreu del món amb un increment important dels el països asiàtics.

També vam tenir l'interès per representar els nostres productes a varis països. Des de la República Popular Xina fins els Estats Units d’Amèrica.