Blog de Noticies

Kenfilt & Industria 4.0

Kenfilt fa entrega d'una central a precapa amb Industria 4.0 aplicada

Filtració adequada

Com reduir costos de funcionament i manteniment en una línia de distribució d’oli de tall de 5.000 l/min @ 20 bar?

Estem operatius

Visita representant del Japó a Kenfilt

Noves Representacions

Kenfilt segueix expandint la seva xarxa comercial per millorar el contacte amb els nostres clients i donar un servei de proximitat.

Seguim avançant

Seguim avançant per tenir més presència en tots els mercats i oferir un millor servei als nostres clients

Nova incorporació

Nou Gerent a Kenfilt S.L.

 

Celebrem el nostre 55è aniversari de la companyia

Any 1964 - un any en moviment - els governs britànic i francès anuncien la construcció d'un túnel sota el Canal de la Manxa, es fabrica el primer Ford Mustang i Novotecnic, precursor de Kenfilt, es funda a Badalona, Barcelona.

55years

KENFILT A LA INDÚSTRIA DE FABRICACIÓ DE MASCLES DE ROSCAR

Igual que els majors fabricants d'eines de tall de tot el món, un important fabricant europeu d'eines de tall també ha dipositat des de fa molts anys la seva plena confiança en la tècnica, la qualitat i el rendiment dels equips de filtració a precapa KENFILT , iniciada amb l'adquisició dels primers 5 equips individuals semiautomàtics FTD 6 AD DO i que ha continuat amb l'adquisició de les centrals de filtració a precapa totalment automàtiques FTD 20 AD TA subministrades els anys 2016 i 2017.

EMO 2017

Stand Emo 2017 Hannover

El passat mes de setembre Kenfilt va assistir a la EMO 2017- Hannover, la fira més important del nostre sector on més de 2.200 empreses de 44 països exposaven i més de 130.000 visitants van poder observar les noves tendències en cada sector.

KENFILT en la indústria dels coixinets

El passat mes d'abril 2017  KENFILT va posar en marxa dos centrals de filtració a precapa  en una nova planta de fabricació de coixinets d'un important  fabricant de coixinets japonès en una de les seves fàbriques europees